cena registracije vozila u beogradu

Kompletna Cena Registracije Vozila u Beogradu – Šta Sve Ulazi u Trošak

Kada je u pitanju registracija vozila u Beogradu, važno je razumeti sve stavke koje čine kompletnu cenu, bez obzira da li se radi o produženju registracije ili prvoj registraciji. Ovaj članak će vam pružiti jasno objašnjenje svih komponenti cene registracije vozila u Beogradu, uključujući i informacije o registarskim oznakama i troškovima saobraćajne dozvole.

  1. Tehnički Pregled: Tehnički pregled je obavezan korak pri registraciji svakog vozila. Na pregledu će se proveriti ispravnost svih tehničkih sistema vozila kako bi se osigurala bezbednost u saobraćaju.

  2. Polisa Obaveznog Osiguranja (Autoodgovornosti): Polisa obaveznog osiguranja je zakonski obavezna i pruža pokriće u slučaju štete koju vozilo može prouzrokovati drugima u saobraćaju.

  3. Porez na Upotrebu Motornih Vozila: Porez na upotrebu motornih vozila se obračunava na osnovu različitih faktora, uključujući snagu motora, starost vozila i vrstu goriva koje koristi.

  4. Registraciona Nalepnica: Registraciona nalepnica, takođe poznata kao nalepnica za tehnički pregled, potvrđuje da je vozilo prošlo tehnički pregled i da je registrovano za vožnju na putevima Srbije.

  5. Komunalne Takse za Grad Beograd: Komunalne takse su dodatni trošak koji se plaća gradu Beogradu i varira u zavisnosti od vrste vozila i drugih faktora.

Ako se radi o PRVOJ REGISTRACIJI vozila, dodatno će biti potrebno platiti:

  1. Saobraćajna Dozvola: Saobraćajna dozvola je dokument koji vam omogućava da vozilo legalno koristite na putevima. Trošak saobraćajne dozvole može se razlikovati za različite vrste vozila.

  2. Registarske Tablice: Sva vozila registrovana u Beogradu imaju registarsku oznaku “BG”. Trošak izrade i izdavanja registarskih tablica takođe se dodaje ukupnoj ceni registracije.

Sve ove stavke čine ukupan trošak registracije vozila u Beogradu. Važno je napomenuti da cene mogu varirati u zavisnosti od različitih faktora, kao što su vrsta vozila, starost vozila i druge specifičnosti. Pre nego što se uputite na registraciju vozila, preporučuje se da se informišete o tačnim cenama i procedurama koje važe u tom trenutku kako biste se pripremili za sve troškove.

Kompletne troškove rgistracije Vašeg vozila možete izračunati u našem KALKULATORU REGISTRACIJE VOZILA.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: