Agencija za registraciju vozila - Beograd

Kod nas možete obaviti sve administrativne poslove vezane za registraciju vozila brzo i efikasno. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svim koracima.

Prenos vlasništva vozila

Prilikom prodaje ili kupovine vozila, prenos vlasništva je neophodan kako bi se novi vlasnik upisao u evidenciju MUP-a. Mi ćemo za vas obaviti sve potrebne administrativne procedure, osiguravajući da sve bude urađeno u skladu sa zakonom i bez stresa.

Kupoprodajni ugovori

Sastavljanje kupoprodajnog ugovora je ključan korak u procesu prodaje ili kupovine vozila. Naša agencija nudi profesionalne usluge sastavljanja ovih ugovora, osiguravajući da su svi pravni aspekti pokriveni i da su vaša prava zaštićena.

Plaćanje poreza

Plaćanje poreza prilikom prenosa vlasništva vozila može biti komplikovan proces. Mi vam nudimo uslugu izračunavanja i plaćanja poreza kako biste bili sigurni da su sve obaveze prema državi ispunjene na vreme i tačno.

Uslužni odlazak u MUP

Da bismo vam dodatno olakšali proces registracije vozila, naš tim nudi uslugu odlaska u MUP u vaše ime. Time štedite svoje vreme i izbegavate gužve i čekanje u redovima. Mi ćemo obaviti sve potrebne formalnosti umesto vas.

Kalkulator prenosa vlasništva

Kako bismo vam omogućili što lakše planiranje troškova, ispod se nalazi kalkulator prenosa vlasništva. Korišćenjem ovog alata možete brzo i jednostavno izračunati iznos poreza koji trebate platiti prilikom prenosa vlasništva vozila.

Kalkulacija poreza na prenos vlasništva

Za pomoć oko prenosa vlasništva možete nas pozvati na telefon 063 1557001

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: