O nama

Auto Centar Šajković

posluje na tržištu Srbije od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

AC Šajković bavi se i uvozom polovnih putničkih automobila, lakih dostavnih vozila i kamiona.

U našem servisu mogu se izvoditi različiti automehaničarski radovi: mali servis, veliki servis, zamena ulja, zamena filtera, zamena diskova i pločica, servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora, auto dijagnostika, auto elektrika, autolimarske i lakirerske usluge, punjenje i dezinfekcija klime, montaža i balansiranje guma i mnoge druge popravke.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: