Izdavanje registracione nalepnice u Beogradu

Tehnički pregled Šajković u Beogradu.

Izdavanje registracione nalepnice na tehničkom pregledu u Srbiji i Beogradu znači da je vozilo prošlo određeni tehnički pregled i ispunjava sve propisane uslove za bezbednost i ispravnost. Tehnički pregled je postupak koji se obavlja radi provere tehničke ispravnosti vozila pre nego što mu se produži registracija.

Kada se vozilo uspešno prođe tehnički pregled, izdaje se registraciona nalepnica koja se postavlja na vozilo. Nalepnica obično sadrži informacije o registraciji vozila, kao što su registarski broj, datum isteka registracije, a ponekad i druge informacije o vozilu.

Registraciona nalepnica je dokaz da je vozilo prošlo tehnički pregled i da je ispunilo sve potrebne uslove za bezbedno učešće u saobraćaju. Vlasnici vozila su obavezni da redovno obnavljaju registraciju svojih vozila prolaskom kroz postupak tehničkog pregleda i dobijanjem nove registracione nalepnice. Nedostatak registracione nalepnice ili vožnja sa isteklom registracijom može dovesti do saobraćajnih prekršaja i kazni.

U Autocentru Šajković u Beogradu na Voždovcu izdajemo registracionu registraciju u roku od 5 minuta. 
ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: