Kako online zakazati tehnički

Tehnički pregled Šajković u Beogradu, smešten u Kumodraškoj ulici na Voždovcu broj 21, stremi ka tome da vam olakša proces tehničkog pregleda i registracije vaših vozila i motocikala. Predstavljamo vam naš praktičan web servis koji vam omogućava da jednostavno i brzo zakazujete termine online.

Naša usluga tehničkog pregleda ima dve linije kako bismo vam obezbedili maksimalnu fleksibilnost. Sada možete izabrati termin koji vam najviše odgovara, bilo da se radi o prvoj ili drugoj liniji.

Ovaj web servis je kreiran tako da vam uštedi dragoceno vreme koje biste inače trošili na telefonske pozive i čekanje na red. Sve što trebate da uradite jeste da unesete nekoliko osnovnih podataka kao što su vaše ime, prezime, broj telefona, email i informacije o vašem vozilu. Naša stranica će vam zatim prikazati samo dostupne termine koji su slobodni u narednih 35 minuta.

Jedna od prednosti našeg web servisa je ažurnost informacija. Naš stručni tim redovno prati i ažurira dostupne termine online. To znači da ćete uvek imati tačne informacije o slobodnim terminima i moći ćete da izaberete onaj koji vam najbolje odgovara.

Nakon što izaberete termin, naši ljubazni zaposleni će vas kontaktirati kako bi potvrdili vašu rezervaciju. Ovo je dodatna potvrda da se brinemo o vama i vašem vremenu.

Pozivamo vas da iskoristite naš praktičan web servis za zakazivanje tehničkog pregleda i registraciju vozila. Učinite svoj život lakšim i uštedite vreme za stvari koje su vam važne.

Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam prioritet, i radujemo se što ćemo vas uskoro dočekati u našem Tehničkom pregledu Šajković.

Hvala vam na poverenju!

Srdačno, Tehnički pregled Šajković

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: