Prodaja vozila

Ako želite da kupite vozilo ili uvezete automobil iz inostranstva, odabir pravog vozila je od suštinskog značaja. Nudimo brzu i efikasnu uslugu, jer cenimo Vas i vaše vreme.

Auto Centar Šajković Vam nudi veliki izbor polovnih vozila iz putničkog i teretnog programa.

Takođe nudimo usluge uvoza vozila po vašim zahtevima.

U našoj kontakt formi potrebno je da navedete sledeće:
Tip vozila

Prvi korak u popunjavanju kontakt forme je da izaberete tip vozila za koji ste zainteresovani. To može biti bilo šta od kompaktnog automobila do kamiona pune veličine ili uvezenog luksuznog vozila. Budite što je moguće precizniji i navedite sve dodatne detalje o marki, modelu i godini vozila koje tražite.

Kontakt informacije

Zatim ćete morati da navedete svoje kontakt informacije kako bismo mogli da stupimo u kontakt sa vama. Ovo treba da sadrži vaše ime, broj telefona i adresu e-pošte. Takođe možete imati opciju da navedete svoju lokaciju ili poštanski broj, što nam može pomoći  da pronađemo vozila koja su dostupna u vašem području.

Dodatne Informacije

Na kraju, možda ćete imati opciju da pružite dodatne informacije o preferencijama ili zahtevima vašeg vozila. Ovo može uključivati stvari kao što su vaš budžet, željeni način plaćanja ili bilo koje posebne funkcije ili opcije koje tražite.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: