Registracija vozila

  • Registracija vozila za 10 minuta, bez odlaska u MUP – izdavanje nalepnica i plaćanje na našem šalteru
  • Auto osiguranje, auto kasko, zeleni karton
  • Sve uplate, osiguranja i takse na licu mesta

Auto Centar Šajković nudi više mogućnosti plaćanja – na više mesečnih rata čekovima građana kao i putem administrativne zabrane.

Posebne pogodnosti su za pravna lica, a u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje pružamo kompletno vodjenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.

Ukažite nam svoje poverenje i uverite se u efikasnost našeg tima

Auto Centar Šajković ovlašćen je od strane MUP-a Republike Srbije za izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu.

Prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije, za vozilo se izdaje registraciona nalepnica. Registraciona nalepnica se postavlja na motorno vozilo sa vetrobranskim staklom, sa unutrašnje strane, na desnom donjem delu vetrobranskog stakla.

Registraciona nalepnica se postavlja na motocikl, spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje, a na priključno vozilo, spolja na levoj polovini zadnje strane na vidnom mestu. Saobraćajna dozvola se smatra važećom samo kada je registraciona nalepnica postavljena na vozilo.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: