registracija vozila u Beogradu

registracija vozila Beograd

Tehnički pregled Šajković – Vaš pouzdan partner za brz i efikasan tehnički pregled vozila u srcu Beograda! Nalazimo se u blizini Autokomande (Kumodraška 21), što je idealna lokacija za sve vlasnike vozila iz Beograda, posebno za one sa opština Voždovac, Vračar i Savski Venac, koji žele da brzo i jednostavno registruju svoja vozila.

Zašto izabrati Tehnički pregled Šajković:

  1. Odlična Lokacija: Naše dve linije za tehnički pregled nalaze se u blizini Autokomande, što je u užem centru grada Beograda. To znači da smo lako dostupni svim Beograđanima, bez obzira na opštinu u kojoj živite. Ne gubite vreme putujući daleko kako biste obavili tehnički pregled – mi smo tu za Vas.
  2. Radno Vreme Prilagođeno Vama: Razumemo da su svakodnevni poslovi i obaveze prioritet, zato radimo do 20 časova svakog dana. To znači da možete da dođete kod nas čak i nakon radnog dana. Naša fleksibilnost omogućava Vam da obavite tehnički pregled i registraciju vozila kada vam to najviše odgovara.
  3. Stručno Osoblje: Naš tim kontrolora ima višegodišnje iskustvo u oblasti tehničkih pregleda vozila i spreman je da vam pruži profesionalnu i brzu uslugu. Bez obzira na marku i model vozila, mi ćemo vam pružiti kvalitetnu uslugu i savete kako biste bili sigurni na putu.
  4. Savremena Oprema: Tehnologija je ključna za efikasan tehnički pregled. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo obezbedili precizne rezultate i sigurnost vašeg vozila.

Neka Tehnički pregled Šajković postane vaša prva stanica za sve potrebe u vezi sa tehničkim pregledom i registracijom vozila u Beogradu. Bezbednost na putu je naš prioritet, i želimo da vam pomognemo da ostanete sigurni dok vozite po gradskim ulicama.

Kontaktirajte nas danas i zakazite svoj termin. Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu, a mi smo tu da vam je pružimo.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: