Tehnički pregled Beograd - AC šajković

Auto Centar Šajković je vaš pouzdan partner u tehničkom pregledu vozila. Nalazimo se u Beogradu, u Kumodraškoj ulici broj 21, na tromeđi tri beogradske opštine – Voždovac, Savski Venac i Vračar. Naša lokacija je idealna kako za vlasnike vozila u centru Beograda tako i za one koji se nalaze u širem centru i begradska naselja.

U Auto Centru Šajković vršimo tehnički pregled za putnička i teretna vozila do 3,5 tona nosivosti. Pored tehničkog pregleda za ove dve vrste vozila, vršimo i tehnički pregled za motocikle i mopede. Naši kontrolori će vam pružiti sve potrebne informacije i savete kako biste bili sigurni da je vaše vozilo u ispravnom stanju kako biste ga mogli registrovati.

Radno vreme Auto Centra Šajković je radnim danom do 20 časova, što omogućava vlasnicima vozila da do kasno ostaju na poslu i da na kraju svog radnog dana mogu svratiti i registrovati kola. Takođe, našim klijentima omogućavamo online zakazivanje termina za tehnički pregled preko našeg sajta.

Ukoliko želite da vaše vozilo bude u sigurnim rukama, posetite Auto Centar Šajković.

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: