Tehnički pregled

Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a vrši je, na redovnom tehničkom pregledu, ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda vozila.

Auto Centar Šajković je ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda motornih vozila. U svom centru za tehnički pregled raspolažemo odgovarajućom ispitivačkom opremom i najsavremenijim uređajima za proveru tehničke ispravnosti vozila, kao i odgovarajućim stručnim kadrom.

Rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije firma Auto Centar Šajković je ovlašćena da u svojim prostorijama vrši produženje registracije motornih vozila, odnosno da vlasnicima vozila izdaje registracione nalepnice.

Auto centar Šajković je takođe ovlašćen da vrši tehnički pregled vozila sa 4X4 pogonom

NOVO | REGISTRACIJA BEZ ODLASKA U MUP

Naš servis pruža mogućnost registracije vozila na rate preko administrativne zabrane ili čekovima

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: