TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD

Beograd - Vračar

Otkrijte Tehnički Pregled Šajković – Vaša Sigurnost na Prvom Mestu!

Ako želite bezbednost na putevima, pouzdanost i brzinske usluge, Tehnički Pregled Šajković u Kumodraškoj 21 je pravo mesto za vas! Postanite deo naše porodice zadovoljnih korisnika koji su prepoznali prednosti koje nudimo.

Zašto Tehnički Pregled Šajković?

Blizina Autokomande u Beogradu: Lokacija je ključna! Naša radionica se nalazi u neposrednoj blizini Autokomande, čineći je lako dostupnom svim vozačima u Beogradu i okolini.

Sveobuhvatni Tehnički Pregledi: Specijalizovani smo za tehničke preglede putničkih vozila, motocikala i teretnih vozila do 3,5 tona nosivosti. Bez obzira na vrstu vašeg vozila, kod nas ćete dobiti vrhunsku uslugu!

Brza Izrada Registracionih Nalepnica: Kod nas možete dobiti registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP. Olakšavamo vam postupak registrovanja vozila.

Jednostavno Zakazivanje Pregleda: Nema više čekanja u redovima! Tehnički pregled možete zakazati telefonski na broj 063 1557001 ili brzo i jednostavno putem našeg online sistema zakazivanja na ovom linku.

Dve Linije Tehničkog Pregleda: Sa dve linije za tehnički pregled, smanjujemo čekanje i ubrzavamo proces kako biste brže stigli do svojih obaveza.

Povlašćeni Tretman za Beogradske Vozače: Svi vozači sa beogradskim tablicama iz svih opština u Beogradu su dobrodošli! Pružamo vam poseban tretman i profesionalni pristup.

Stručan Tim za Vašu Sigurnost: Naš stručan tim radi zajedno sa vama kako biste osigurali da vaše vozilo bude ispravno i spremno za registraciju. Otklanjamo sitne nedostatke na kolima i pružamo vam pouzdane savete.

Za Nas, Vaša Sigurnost je Prioritet!

Neka Tehnički Pregled Šajković postane vaša prva destinacija za sigurnost na putevima. Posetite nas danas i osetite razliku! Vaše poverenje je naša najveća nagrada.

Zakazivanje je jednostavno – pozovite nas na 063 1557001 ili posetite stranicu za online zakazivanje i obezbedite svoje mesto već danas!

Vaša bezbednost je naša briga, Tehnički Pregled Šajković – Gde sigurnost dobija novo značenje!

ZAKAŽI TEHNIČKI ONLINE
U AC Šajković možete online zakazati tehnički i registraciju vozila. BIRAJ DATUM I VREME ili pozovite 063 1557 001

AC ŠAJKOVIĆ

Na tržištu Srbije smo od 2006. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma AC Šajković je pored osnovne delatnosti koju obuhvata servis vozila proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su registracija vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila i vulkanizerske usluge.

Radno vreme naše poslovnice:

Ponedeljak - Petak 08:00 - 20:00

Subota 08:00 - 16:00

Nedelja NERADAN DAN

KONTAKT

Telefoni:

e-mail: